Τα περιστατικά ανεξέλεγκτης βίας από τους γνωστο αντιεξουσιαστές πληθαίνουν καθημερινά και καμία προστασία δεν υπάρχει από την επίσημη Πολιτεία για τους απλούς και φιλήσυχους πολίτες. Την Κυριακή 22 0κτωβρίου δέχθηκαν επίθεση τρεις Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι επειδή το κούρεμά τους παρέπεμπε, κατά τους επιτιθέμενους, σε «ακροδεξιούς» με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στην συνέχεια επίθεση δέχτηκε και ένας νεαρός ο οποίος φορούσε την στρατιωτική του στολή όπως και ένας άλλος όποιος έφερε αρχαιοελληνικά τατουάζ και κάποιοι άλλοι πολίτες για τον λόγο ότι…δεν τους άρεσε το παρουσιαστικό τους.
Στον ίδιο σταθμό μετρό προπηλακίστηκαν ιερείς και πολίτες και στην πλατεία Συντάγματος χτυπήθηκε και ακόμη ένας συμπολίτης μας. Τις προάλλες περιπολικό της αστυνομίας έφυγε στην θέα ομάδας «νεαρών» που έκαναν την εμφάνισή τους κρατώντας βαριοπούλες και ρόπαλα γιατί κινδύνευε η ζωή και μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τις καθιερωμένες, κάθε Παρασκευή συνήθως, οδομαχίες στην Ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, τις καταστροφές περιουσιών και την ρήψη βομβών μολότοφ.

Ο Τόσκας βλέπει παντού «φασίστες»

Και για όλα αυτά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας δηλώνει ότι κάποιοι για να επενδύσουν μικροπολιτικά καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας.
Οι επιθέσεις όμως έχουν γίνει δεν τις έβγαλαν κάποιοι από το μυαλό τους. Όπως έχουν γίνει και οι δηλώσεις των πολιτών μπροστά στις κάμερες ότι απαγορεύεται να μπει περιπολικό στην περιοχή των Εξαρχείων, αλλά ούτε και ασθενοφόρο. Φυσικά για τον Τόσκα η Αθήνα είναι μία ασφαλής πόλη και η αστυνομία επιτελείο το καθήκον της.
Στην συνέχεια, όπως πάντα και όπως όλοι τους θεωρεί την νοοτροπία, των επιτιθέμενων, φασίζουσα και διαμηνύει ότι αυτή δεν θα περάσει, φανταζόμαστε τι θα γινόταν αν πέρναγε κιόλας.
Αλήθεια πως είναι δυνατόν αυτοί που ο Τόσκας θεωρεί ότι ασκούν φασιστική πρακτική να επιτίθενται σε κάποιους τους οποίους οι ίδιοι θεωρούν «φασίστες»;…

ΠΗΓΗ