Αρχική Κοινωνία Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ίδρυμα Ωνάση προωθούν την LGBTQI αντζέντα

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ίδρυμα Ωνάση προωθούν την LGBTQI αντζέντα

Το ότι κράτος και κεφάλαιο στηρίζουν πλήρως την προώθηση της LGBTQI αντζέντας(ένας θεός ξέρει πόσα γράμματα θα προσθέσουν ακόμη) δεν μας ήταν και πολύ δύσκολο να το αποδείξουμε. 
Ούτε επίσης ήταν δύσκολο να αποδείξουμε ότι κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες προωθούν και μάλιστα με πολύ επιθετικό τρόπο όλα αυτά τα νέα ιδεολογήματα.

Να διευκρινίσουμε ότι εδώ δεν μιλάμε για την προστασία από διακρίσεις με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Όταν λέμε νέα ιδεολογήματα εννοούμε τον ισχυρισμό ότι το φύλο του ατόμου είναι υποκειμενικό και υπόκεινται στην προσωπική άποψη του καθενός να αποφασίζει τι φύλο είναι. Επίσης ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια είναι το ίδιο με τα ομόφυλα και πρέπει να αντιμετωπίζονται νομικά με τον ίδιο τρόπο.

Το τι φύλο είναι το κάθε άτομο αποτελεί ένα αντικειμενικό βιολογικό γεγονός όπως αντικειμενικό γεγονός αποτελεί ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια αποτελούν το μοναδικό κύτταρο αναπαραγωγής της ζωής. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και το πως αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας και τι πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του αυτά είναι υποκειμενικές εκτιμήσεις που μπορεί να απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.


Ο μαρξισμός ως γνωστόν έχει ως απαραβίαστη αρχή ότι η συνείδηση ενός ατόμου πρέπει να συμβαδίζει με τις υλικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει. Άρα κάποιος/α που είναι βιολογικά άνδρας ή γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ανάλογα για να έχει αληθή συνείδηση σύμφωνα με τον μαρξισμό. Προσοχή εδώ δεν μιλάμε για σεξουαλικές προτιμήσεις, κοινωνικούς ρόλους, στερεότυπα κτλ. Εδώ μιλάμε για το γεγονός να αμφισβητεί κάποιος το αντικειμενικό γεγονός της βιολογικής του υπόστασης.

Τα άτομα που αμφισβητούν την πραγματικότητα της βιολογικής τους υπόστασης είναι δέσμια ιδεαλιστικού τρόπου σκέψης εντελώς αντίθετου με τον ιστορικό υλισμό. Εμείς δεν διαφωνούμε με την δυνατότητα των ατόμων που θέλουν να αλλάζουν φύλο να μπορούν να το κάνουν, δυνατότητα η οποία υπήρχε και πριν από όλα τα καινούργια νομοσχέδια.

Διαφωνούμε βέβαια με την άποψη δήθεν μαρξιστών αλλά και πλέον επίσημου νόμου του αστικού κράτους ότι κάποιος που απλά δηλώνει διαφορετικό φύλο από το βιολογικό του χωρίς να έχει προβεί σε οποιαδήποτε αντικειμενική αλλαγή (ορμονοθεραπεία, εγχείρηση κτλ) πρέπει να αναγνωρίζεται από το κράτος ως γεγονός.

Επίσης θεωρούμε εντελώς παράλογες και εκτός πραγματικότητας τις απαιτήσεις κάποιων να αυτοπροσδιορίζονται ως nonbinary, genderqueer, άφυλα και οτίδηποτε άλλο τους κατέβει στο κεφάλι. Υπάρχουν ιατρικές περιπτώσεις που πραγματικά υπάρχει διαταραχή φύλου αλλά αυτές είναι ελάχιστες και δεν είναι αυτά τα άτομα που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία όλοι όσοι έχουν αυτές τις απαιτήσεις δεν έχουν καμία βιολογική διαταραχή πράγμα που διαπιστώνεται ιατρικά άρα δεν έχουν καμία αντικειμενική απόδειξη ότι οι ταυτότητες που κολλάνε στον εαυτό τους είναι πραγματικές.

Το να υποστηρίζεις ότι η ”αυτοαντίληψη και η εσωτερική αίσθηση κάποιου πρέπει να υπερισχύει της αντικειμενικής πραγματικότητας και να ζητάς από το κράτος να βάλει την σφραγίδα του στην άνευ απόδειξης υποκειμενική σου δήλωση είναι παρόμοια με την απαίτηση των οπαδών της θεωρίας της επίπεδης γης να τους πιστέψουμε.

Είναι εντελώς διαφορετικό
 να έχεις το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και να μην υφίστασαι διακρίσεις γι’ αυτό και άλλο να απαιτείς η δική σου αντίληψη για την πραγματικότητα να θεωρείται γεγονός με κρατική βούλα.

Η μεγαλύτερη απόδειξη όμως ότι όλες αυτές οι υποτιθέμενες προοδευτικές απόψεις είναι στην πραγματικότητα αντιδραστικές πέραν από ιδεαλιστικές είναι η επιθετική προώθησή τους από το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχει καλύτερος και αμεσότερος εκφραστής των απόψεων του κεφαλαίου από τα ίδια τα ”ευαγή” ιδρύματα των μεγαλοαστών. Στην Ελλάδα τα δύο σημαντικότερα ιδρύματα είναι το Νιάρχος και το ίδρυμα Ωνάση και τα δύο πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της προώθησης της LGBTQI. Εδώ και εδώ για του λόγου το αληθές.

Μάλιστα το Νιάρχος πραγματοποίησε ολόκληρη εκδήλωση με συντονίστρια την Μπουσδούκου του ΣΚΑ’Ι’ και η Στέγη του ιδρύματος Ωνάση με την διευθύντρια πολιτισμού Αφροδίτη Παναγιωτάκου να υιοθετεί όλα τα ”αιτήματα” του ”κινήματος”.

Νομίζουμε ότι γίνεται απόλυτα κατανοητή η επαναστατικότητα αυτών των αιτημάτων της LGBTQI κοινότητας όταν τα ασπάζονται από την Μπουσδούκου μέχρι τις διευθύντριες των ιδρυμάτων των μεγαλοκαπιταλιστών.

Δύο πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα. Πρώτον ότι όλα αυτά αποτελούν ξεκάθαρα ιδεαλιστικά ιδεολογήματα και δεύτερον τα κυρίαρχα τμήματα του κεφαλαίου στηρίζουν και προωθούν όλη αυτή τη ρητορική.

Επίσης το αστικό κράτος νομοθετεί και αποδέχεται αυτές τις λογικές την ίδια ώρα που τα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις ισοπεδώνονται το ένα μετά το άλλο.

Παρόλα αυτά οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υπόλοιποι αριστεριστές επιμένουν στο ίδιο τροπάρι. Το τελευταίο στάδιο ενσωμάτωσης και παρακμής μίας οργάνωσης που δηλώνει αριστερή και ανατρεπτική πόσο μάλλον μαρξιστική είναι η πλήρης ταυτισή της με το κεφάλαιο. Αυτοί οι κύριοι σε αυτό το στάδιο βρίσκονται πλέον. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Δημοσκόπηση Metron Analysis – Κυριαρχία ΝΔ, αλλά με προβλήματα – Αδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλη άνοδος ΚΙΝΑΛ

Επιβεβαιώνει την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τη δημιουργία ενός τρίτου, ισχυρού πόλου, αυτού του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Η έρευνα, η οποία παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα, δείχνει ότι η αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ενισχύει σημαντικά τα ποσοστά του κόμματος και προκαλεί ανησυχία στον δικομματισμό και συναγερμό στα επιτελεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση αλλά και ο φόβος των πολι

Μητσοτάκης σε διπλωμάτες: Η εποχή της εσωστρέφειας και της μιζέριας, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί – Διπλό μήνυμα στην Τουρκία

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σήμερα, για πρώτη φορά, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους επικεφαλής των Πρεσβειών και των Μονίμων Αντιπροσωπειών της Ελλάδας στο εξωτερικό, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε την οπτική...

Νέες προκλήσεις και απειλές Τσαβούσογλου κατά Ελλάδας και Κύπρου – «Στηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις»

Κατηγορίες κατά της Ελλάδας και της Κύπρου περί στήριξης τρομοκρατικών οργανώσεων εκτόξευσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απειλώντας πως όποιος παίζει με αυτά τα θέματα, μπορεί να πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κατηγόρησε την Κυπριακή Δημοκρατία, επικαλούμενος πληροφορίες από τουρκικά μέσα, ότι έδωσε άδεια προκειμένου να λειτουργήσει γραφείο των Κούρδων της βόρειας Συρίας. Η Άγκυρα θεωρεί ότι συνδέονται

ΟΑΕΔ: Στα 1.109.366 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Δεκέμβριο

Σε 1.109.366 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Δεκέμβριο του 2021 έναντι 1.091.618 ατόμων τον Νοέμβριο του 2021 (ποσοστιαία μεταβολή +1,63%) και έναντι 1.181.296 ατόμων τον Δεκέμβριο του 2020 (ποσοστιαία μεταβολή -6,09%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ. Από αυτά 579.400 (ποσοστό 52,67%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 520.699 (ποσοστό 47,33%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 400.

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!