Αρχική Απόψεις Ήθελε 2,5 εκ. μίζα και βίλα με το κλειδί στο χέρι!

Ήθελε 2,5 εκ. μίζα και βίλα με το κλειδί στο χέρι!

Του Γιάννη Ντάσκα

Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Πάντα αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα, καθώς οι κυβερνήσεις ελέγχουν με πολλούς τρόπους τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης.
Κυρίως τις επιλογές των στελεχών,τις μεταθέσεις κλπ.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν τη χώρα δεκαετίες και στη Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια απέκτησαν δύναμη, μέσω των διαδικασιών αυτών,ενώ καίριας σημασίας είναι το γεγονός ότι στην ουσία, όποιο παιδί δικαστικού λειτουργού θελήσει να μπει στη Δικαιοσύνη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, έστω και αν είναι αγράμματο, ή κατώτατης ηθικής υποστάθμης, όπως εκείνος ο γόνος που είχε «συνήθειο» να κλειδώνει το γραφείο και να βιάζει, όποια είχε αντιρρήσεις στο σεξ μαζί του μέσα στο …δικαστικό μέγαρο!

Οι στημένες συνθέσεις δικαστηρίων έγιναν επιστήμη και καθεστώς από το 1981 και εντεύθεν και σήμερα κληρώσεις γίνονται μόνο για εκείνους που δεν έχουν τα «μέσα». Τα μεγάλα σκάνδαλα έχουν τους δικαστές τους μέσα από μια καλοστημένη διαδικασία, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν κάποιοι γραμματείς…

 

Παλαιό δοκιμασμένο κόλπο να κάνουν τη «δουλειά» ορισμένοι έμπιστοι γραμματείς.
Ανακαλέστε στη μνήμη σας σοβαρά σκάνδαλα και ψαξτε την πορεία τους στη Δικαιοσύνη.
Ψάξτε αθώες εκδηλώσεις, όπως αυτή της 14ης Ιουλίου στη βρομερή απο πλευράς δικαστικών σκανδάλων Χαλκιδική.

 

Όλως τυχαίως την ώρα που γίνονται αναφορές στα δικαστικά σκάνδαλα της περιοχής πολιτικοί που συνδέονται στενά με την Δικαιοσύνη της περιοχής, κάλεσαν τον ευρωβουλευτή Κύρτσο για να παρουσιάσουν το βιβλίο που έγραψε(!!!) ο Κύρτσος.
Πρωταγωνιστής ένας γαλάζιος τοπικός άρχοντας, του οποίου καραμπινάτη υπόθεση οδηγήθηκε σε δικαστική παραγραφή για ….λίγες ημέρες.

Αυτά είναι μια σύντομη εισαγωγή σε μια καίριας σημασίας ερώτηση για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος και αφορά το κουκούλωμα ενός σκανδάλου. Διάσημος παράγων της χώρας είχε ζητήσει μίζα 2,5 εκατομ ευρώ και μια βίλα με το κλειδί στο χέρι!!!

Ποιός;
Οοοοοολοι τον ξέρουν, αλλά η Δικαιοσύνη δεν βρίσκει το δρόμο της…

Ιδού η ερωτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: «Ποια είναι η χρονική πορεία της μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή και στελεχών των τοπικών αρχών (λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία) που αποκαλύφθηκε το 2011 στην περιοχή της Ζακύνθου;».

Πολλά θρυλούνται και πολλά έχουν πραγματικά συμβεί στη Ζάκυνθο γύρω από την παγκόσμιας φήμης και αξίας περιοχή του «ναυαγίου».
Κάποιοι προβάλλονται ως ιδιοκτήτες μιας έκτασης τεράστιας χιλιάδων στρεμμάτων και επικαλούνται τίτλους βγαλμένους μέσα από τα λασπόνερα της Βενετίας της εποχής των Δόγηδων, στους οποίους δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει την υπογραφή του ούτε ο φερόμενος ως υπογράφων «Δόγης» ,εάν ζούσε.

 

Πολλά θρυλούνται και πολλά έχουν πραγματικά συμβεί γύρω από τους λόγους και τους όρους επένδυσης και μάλιστα σε μια νησίδα προστατευόμενη και μη οικοδομήσιμη ,ούτε σε ένα μέτρο, όταν μάλιστα στο προσκήνιο εμφανίστηκαν διάφοροι διεκδικητές της έκτασης και έκτοτε άρχισαν να αποκαλύπτονται μέθοδοι βγαλμένοι από την γνωστή πατέντα διαφθοράς της εποχής του βαθέως ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Σημίτη.

Τότε που η Πεντέλη κάηκε και δεν έμεινε πελεκούδι. Τότε που τα δάκρυα ενός Υπουργού θα γίνονταν νερό για να ποτιστούν οι αναδασώσεις, αλλά στη θέση των δένδρων ξεφύτρωσαν οικοδομικά τετράγωνα συνεταιρισμών και ιδιωτών και τα παιχνίδια επιτηδείων γύρω από τη Μονή Πεντέλης.
Τι συνέβη στην πραγματικότητα;
Πολλά και απανωτά εγκλήματα πλουτισμού και ξεπλύματος χρήματος μέσω ακινήτων.
Στέλεχος της εποχής αφού έμεινε σιωπηλό για χρόνια εσχάτως δραστηριοποιείται στο πολιτικό εκδοτικό παρασκήνιο καθώς προφανώς κρίνει ότι ήγγικεν η ώρα των επενδύσεων, αξιοποιώντας όσα αυτά τα χρόνια κέρδισε μαζί με τον τίτλο «Ο πλουσιότερος Έλληνας».
Τα συμβαίνοντα στη Ζάκυνθο και στην προαναφερόμενη περιοχή έχουν περίπου την ίδια τεχνοτροπία της Πεντέλης.

Δικογραφίες πολύ σοβαρές έχουν σχηματιστεί και προσδιορίζονται πολιτικά και από την ανάμειξη σοβαρού στελέχους του πάλε ποτέ γνωστού ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτές «σέρνονται» χρόνια γιατί η Δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, εκτός από κουφή είναι προφανώς και κουτσή και δεν «τραβάει» στις ανηφόρες της Βόρειας Ζακύνθου ,μιας περιοχής που στοιχειώνεται εδώ και 30 χρόνια από την εισέτι ανεξιχνίαστη δολοφονία με τη μέθοδο της «ηλίασης» δυο νεαρών παιδιών από την Θεσσαλονίκη, τα οποία προφανώς άθελα τους έγιναν μάρτυρες εγκλημάτων διακίνησης στην περιοχή του «ναυαγίου».

Τώρα η χώρα πνίγεται από πληροφορίες ότι μια από τις μεθόδους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών είναι η οργανωμένη διασπορά ναρκωτικών σε φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, με πλήθος νέων από τον δυτικό κόσμο.
Κάτω από τέτοιες πληροφορίες για ασύδοτη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών η Ελλάδα δυσφημείται παγκοσμίως από τον τραγικό θάνατο, δια της μεθόδου του Λίντς, του άτυχου Αμερικανού στην περιοχή του Λαγανά.

Κάποιοι ελάχιστοι παράνομοι και επίορκοι δρουν στη περιοχή αυτή με αποτέλεσμα, εκτός όλων των άλλων, να φτιάχνουν την άθλια φήμη μιας περιοχής στην οποία θα βρει κανείς στο δρόμο ,κάτω από τη μύτη των αρχών, κάθε είδους ναρκωτικού που σχεδόν βρίσκεται στα χέρια μπράβων, οι οποίοι είναι «μπροστινοί» ανθρώπων με λευκά κολάρα και διαμονή μακριά από το νησί.

Η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα και δεν αιφνιδίασε τις αρχές. Αντίθετα στελέχη των αρχών συνεργάστηκαν με το αζημίωτο στο «χτίσιμο» και πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας θρυλείται ότι κάτω από τις χρυσοποίκιλτες στολές τους και τα επενδεδυμένα με ολόλευκα μάρμαρα Πεντέλης παλάτια τους, έκρυψαν καλά μυστικά φοβερά και ευθύνες αδυσώπητες, με δύναμη που άντλησαν από το κέντρο και από εποχές βρόμικες, τις οποίες θεωρούν ότι έπνιξε η λήθη και θάμπωσαν τα αξιώματα.

Επειδή η αργοπορία της Δικαιοσύνης δεν προστατεύεται από την συνταγματική ανεξαρτησία των δικαστών.
Επειδή η παράλειψη έρευνας συγκεκριμένων στοιχείων δεν προστατεύεται από την συνταγματική ανεξαρτησία των δικαστών.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Ποια είναι η χρονική πορεία της μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή και στελεχών των τοπικών αρχών (λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία) που αποκαλύφθηκε το 2011 στην περιοχή της Ζακύνθου;
2. Σε ποιο στάδιο απονομής δικαιοσύνης βρίσκεται τώρα η υπόθεση αυτή;
3 Οι περίφημες μαγνητοταινίες, στις οποίες στέλεχος της Εκκλησίας ζητεί 2,5 εκατομμύρια ευρώ και μία βίλα με το κλειδί στο χέρι για να συνεργαστεί στην «οικοπεδοποίηση» της έκτασης που προαναφέρουμε στην περιοχή του «ναυαγίου», έχουν αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής έρευνας και εκτίμησης;
4.Εχει εξιχνιασθεί ο θάνατος των δυο νεαρών εκ Θεσσαλονίκης στην ίδια περιοχή το καλοκαίρι του 1987;

Ntokoumenta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

Βραβεία ΕΒΕΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής φακέλων υποψηφιοτήτων

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 η προθεσμία υποβολής αίτησης  για συμμετοχή στα Βραβεία ΕΒΕΑ. Τα Βραβεία θα απονεμηθούν σε 10 κατηγορίες: Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας...

Εμβόλιο – «Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 4-11 ετών – Στους 4 μήνες η αναμνηστική δόση

«Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 4 έως 11 ετών άναψε η Επιτροπή Εμβολιασμού ενώ αναμένεται να προχωρήσει στην σύντμηση του χρόνου για την αναμνηστική δόση στους τέσσερις μήνες αντί στους έξι. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμού. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους εντός των επόμενων 24ωρων θα υπάρξει και η επίσημη απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμού για τον εμβολιασμό των πολιτών στους τέσσε

Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα

Στην Κρήτη επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Ομικρον, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης. Πρόκειται για Ελληνα που ήλθε στη χώρα από τη Νότιο Αφρική. Εχουν τηρηθεί όλα τα μέτρα καραντίνας και η απόλυτη ιχνηλάτηση, τόνισε ο υπουργός ο οποίος εξειδικεύει τα μέτρα που ψηφίστηκαν για τον εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών.

Κατέθεσε στον ανακριτή ο ο δικηγόρος Μανώλης Μαργωμένος

Σε ανακριτικές πράξεις προχωρά η αρεοπαγίτης Αλεβιζοπούλου, με αφορμή την μήνυση για εκβίαση που έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, εναντίον του εκδότη της...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!