Αρχική Κόσμος Έφαγε 'πόρτα' ο Ταγίπ από τον Ντόναλντ! (βγάλε τον πάστορα μας, που...

Έφαγε ‘πόρτα’ ο Ταγίπ από τον Ντόναλντ! (βγάλε τον πάστορα μας, που έχεις φυλακή, απαίτησε ο Τράμπ!)

XAMOΓΕΛΑ Ο (ΟΣΟΝΟΥΠΩ …ΠΑΡΕΛΘΟΝ!)
ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ “ΟΡΕΞΗ” ΜΕ …ΔΑΥΤΟΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ;
[“ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

 

(ΤΟΝ …”ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ” Ο ΤΡΑΜΠ!)
Μόλις ο Ταγίπ Ερντογάν έθεσε το θέμα της απελάσεως και παραδόσεως στην Τουρκία του Ιμάμη Γκιουλέν, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ (άριστα προετοιμασμένος) του απάντησε, ότι βρίσκεται φυλακισμένος στις τουρκικές φυλακές ένας Αμερικανός πάστορας, ο Αντριου Μπράνσον, και πρέπει να τον απελευθερώσεις αμέσως! 
 
Σχετική εικόνα
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ‘ΖΙΚΟΣ’ , ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, “ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ, ΜΙΑ …ΨΥΧΡΑΣΙΑ
ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ”!!!!
[“ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Σχετική εικόνα
ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟ …Σ Τ Α Ν Ι Ο !

 

Η αποκάλυψη έγινε από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου μετά την αναχώρηση του κ. Ερντογάν από τον Λευκό Οίκο και αφού απέτυχε να πείσει τον Αμερικανό πρόεδρο ότι ο Ιμάμης Γκιουλέν πρέπει να συλληφθεί πάραυτα με βάση τα στοιχεία που παρέδωσε η τουρκική κυβέρνηση και στον κ. Τραμπ και στον Αμερικανό υπουργό Δικαιοσύνης. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για US PASTOR BRANSON PRISONER IN TURKEY
Σημειώνουμε, ότι ο πάστορας Μπράνσον ζει στην Τουρκία τα τελευταία 23 χρόνια. Η σύλληψή του έγινε στη Σμύρνη τον περασμένο Οκτώβριο και φυλακίστηκε αμέσως χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες! 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για US PASTOR BRANSON PRISONER IN TURKEY
 
Παρέμεινε χωρίς δίκη για δύο μήνες στη φυλακή. 
Ακολούθησε, το Δεκέμβριο, η παρουσίασή του ενώπιον δικαστηρίου όπου ο εισαγγελέας τον κατηγόρησε για ενίσχυση ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης. 
 
Σχετική εικόνα
Οι Αμερικανοί ενημέρωσαν ότι δεν παρουσιάστηκαν στοιχεία εναντίον του, αλλά παρ΄όλα αυτά παραμένει και σήμερα στη φυλακή. Είναι σημαντικό ότι μετά τον κ. Τράμπ, ακολούθησε ο παριστάμενος αντιπρόεδρος Μαικλ Πενς ο οποίος επέμενε στην αποφυλάκιση του πάστορα. 
 
Σχετική εικόνα
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ …ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ,
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

 

Για να επανέλθει στο θέμα ο Αμερικανός πρόεδρος. Πιστεύεται ότι ο κ. Τραμπ χρησιμοποίησε το θέμα για να αποκρούσει τα τουρκικά αιτήματα για σύλληψη του Ιμάμη Γκιουλέν. Η συνάντηση κυριαρχήθηκε από διαφωνίες, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε το τελεσίγραφο του κ. Ερντογάν για ακύρωση της απόφασης εξοπλισμού των Κούρδων της Συρίας (YPG). 
 
Δημόσια, οι δύο πλευρές προσπάθησαν να πείσουν ότι «όλα βαίνουν καλώς» στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τους τρόπους περαιτέρω ενδυνάμωσης της βαθιάς και πολύπλευρης σχέσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για MEETING TRUMP WITH TAYYIP ERDOGAN
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΤΡΑΜΠ, ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΤΤΙΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ…
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΗΧΑΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
ΝΑ XAMOΓΕΛΑΣΟΥΝ…
[“ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο: «Ο πρόεδρος Τραμπ επαναβεβαίωσε τη δέσμευση των ΗΠΑ στην ασφάλεια της ΝΑΤΟϊκής μας συμμάχου Τουρκίας και την ανάγκη να εργαστούν (οι δύο χώρες) μαζί για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία σε όλες της τις μορφές». Στη λιτή ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στην κουβέντα του κ. Τραμπ προς τον κ. Ερντογάν, ότι προσβλέπει να τον συναντήσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα, στη διάρκεια της επικείμενης διεθνούς περιοδείας του. 
 
Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της συνόδου του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι δημόσια ο κ. Τραμπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Τουρκία και τον κ. Ερντογάν, και τον χαρακτήρισε ισχυρό σύμμαχο στον πόλεμο εναντίον του ισλαμικού εξτρεμισμού, εν τούτοις διαφώνησαν με ισχυρό τρόπο για την στρατιωτική ενίσχυση των Κούρδων της Συρίας εκ μέρους του αμερικανικού Πενταγώνου. 
 
Για να χρυσώσει το χάπι ο κ. Τραμπ, δεν έκανε καμία αναφορά -όπως ο προηγούμενος πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα- στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στις φυλακίσεις εκατοντάδων δημοσιογράφων όπως και στο «στήσιμο» ενός αυταρχικού και στρατοκρατούμενου καθεστώτος. 
 
Αυτό εκνεύρισε τις ανθρωπιστικές οργανώσεις αλλά και πολλούς βουλευτές και γερουσιαστές, όμως ο Λευκός Οίκος δεν δίνει καμία σημασία. Όπως τονίστηκε ο Λευκός Οίκος του κ. Τραμπ, ενδιαφέρεται περισσότερο να συνάπτει συμφωνίες για το καλό της Αμερικής, παρά να ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
 
Στην Ουάσιγκτον εκφράζουν φόβους για τη στάση του κ. Ερντογάν, απ’ εδώ και πέρα, εναντίον των Κούρδων του YPG. Παρά το γεγονός ότι προειδοποίησαν σε όλα τα επίπεδα τον Τούρκο πρόεδρο, να μην κτυπήσει ξανά τους Κούρδους μαχητές, εκφράζονται φόβοι ότι θα μπορούσε να το επιχειρήσει και πάλι ως επίδειξη δύναμης, μετά την αποτυχία του να πείσει τον κ. Τραμπ, να ακυρώσει την απόφασή του για την αποστολή σημαντικού στρατιωτικού υλικού από τις ΗΠΑ στους Κούρδους. 
 
Σχετική εικόνα
Μαζί με τους τελευταίους συμμετέχουν σε επιχειρήσεις και περιπολίες και Αμερικανοί κομμάντος. Το θέμα φέρεται να έθεσε ο υπουργός (άνω φωτο) Άμυνας Μάττις, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση του κ. Τραμπ με τον Ερντογάν. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για US PASTOR BRANSON PRISONER IN TURKEY
Οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν αποκαλύψει ότι κατά την προηγούμενη επίθεση εναντίον των Κούρδων κινδύνευσαν σοβαρά μέλη των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στρατοπεδεύσει στο συριακό Κουρδιστάν. Ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι η πιθανότητα εισβολής της Τουρκίας εναντίον του συριακού Κουρδιστάν. Αυτή δεν θα γίνει αποδεκτή και θα θεωρηθεί επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, τονίστηκε από τους Αμερικανούς.
[Πηγή: Πως απάντησε ο Τραμπ όταν ο Ερντογάν ζήτησε τον Γκιουλέν: Φυλάκισες Αμερικανό πάστορα… http://mignatiou.com/2017/05/pos-apantise-o-trab-otan-o-erntogan-zitise-ton-gkioulen-filakises-amerikano-pastora/]
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “Ιωάννου Καποδίστρια”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Most Popular

ΔΝΤ: Προβλέπει ανάπτυξη 5,5% για την παγκόσμια οικονομία και 4,2% για την Ευρωζώνη

Υψηλότερη ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας το 2021 προβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, εκτιμά ότι η παγκόσμια οικονομία...

ΝΔ: Εξοντωτικές οι αξιώσεις Τσίπρα κατά δημοσιογράφων

Για εξοντωτικές αξιώσεις κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την κίνηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσφύγει κατά δημοσιογράφων, αξιώνοντας αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ από...

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Εχουμε ασκήσει μεγάλη πίεση στις εταιρείες να τιμήσουν τα συμβόλαια για τα εμβόλια

Στην εκτίμηση ότι σήμερα ή αύριο οι εμβολιασμοί θα φθάσουν τις 200.000 εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του στο προεδρικό Μέγαρο...

Η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές με 10ετές ομόλογο

Στην έκδοση νέου 10ετούς ομολόγου προχωρά ο ΟΔΔΗΧ, με το βιβλίο προσφορών να ανοίγει, εκτός απροόπτου, αύριο Τετάρτη. Ο Οργανισμός έδωσε σήμερα εντολή στις έξι...

Recent Comments

Σάκης Καραμαλίκης on Η λύση για τη Μακεδονία
Μαρία Καραγιαννοπουλου on Καταρρίπτεται ο μύθος της Χορτοφαγίας!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ on OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!!