Πέμπτη , Ιούλιος 19 2018
Αρχική / Κοινωνία / Οι ψηφοφόροι γυρνούν την πλάτη στην νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία

Οι ψηφοφόροι γυρνούν την πλάτη στην νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία

Η είδηση που δημοσίευσε εχθές το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για μία δημοσκόπηση που έγινε μετά το περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας έχει βάλει σε μπελάδες την Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της. Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση την οποία έχει στην κατοχή του και το Μαξίμου δίνει την ΝΔ οριακά μπροστά, στα όρια στατιστικού λάθους με μία ποσοστιαία μονάδα. Στο ερώτημα «ποιον από τους δύο θεωρείται καταλληλότερο για πρωθυπουργό» εννοώντας Τσίπρα ή Μητσοτάκη προηγείται οριακά ο Τσίπρας.

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δείχνει ότι οι ερωτώμενοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την πολιτική και των δύο κομμάτων σε πολύ υψηλά, μάλιστα, ποσοστά. Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευση της δημοσκόπησης πυροδότησε τις αντιδράσεις της ΝΔ που δήλωσε ότι το ΑΠΕ είναι φερέφωνο του Μαξίμου. Οπωσδήποτε κάθε δημοσκόπηση κρύβει και κάποιες σκοπιμότητες αλλά τόσο άσχημα να είναι τα πράγματα για την ΝΔ;
Ίσως οι εγκέφαλοι του κόμματος και οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη θα πρέπει να τον ενημερώσουν ότι εκτός από την οικονομία υπάρχουν και άλλα ζητήματα τα οποία είναι φλέγοντα για την ελληνική κοινωνία. Δεν φτάνουν μόνον οι διαμαρτυρίες για το ξεθεμελίωμα που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις παραδοσιακές αξίες της ελληνικής κοινωνίας, γιατί πρώτοι αυτοί έδωσαν την Σημαία μας σε αλλοδαπό, αυτοί προσπάθησαν να αλλάξουν τα βιβλία της Ιστορίας μας προς το «πολιτικά «ορθότερον» και πολλά άλλα….

Επίσης και αυτοί έφερναν στην χώρα “μετανάστες” και τώρα η μόνη τους διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ Είναι στο θέμα διαχείρισης της κατάστασης, δηλαδή κουβέντες θολές. Σε άλλες περιπτώσεις με την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση και με τα τόσα ψέματα του Τσίπρα το όποιο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είναι πρώτο μακράν. Φαίνεται όμως πως η πολιτική στροφή προς τον οικονομικό και κοινωνικό νεοφιλελευθερισμό που επέλεξε ο Μητσοτάκης δεν εμπνέει τους Έλληνες και κάποιες «κακές γλώσσες» λένε ότι μέχρι τις ερχόμενες εκλογές δεν θα είναι αυτός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ

About Online Press

Δες επίσης

Ερώτημα : πότε σε περίοδο πριν το ευρώ υπήρχαν 600.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα ;

Σήμερα,στην εποχή του “ευρωπαράδεισου” και της ΠΦΑ, περισσότερα από 600.00 νοικοκυριά δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *