Τρίτη , Οκτώβριος 23 2018
Αρχική / Πολιτική / Νίκος Νικολόπουλος : Δώστε τα λεφτά για το γήπεδο «Α. Κάνιστρας»

Νίκος Νικολόπουλος : Δώστε τα λεφτά για το γήπεδο «Α. Κάνιστρας»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Νίκος Νικολόπουλος: Δώστε τα λεφτά για το γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

Έχει «στοιχειώσει» η ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου των Προσφυγικών και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να εξευρεθεί αγωνιστικός χώρος για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ΕΠΣ Αχαΐας, συνταυτίζεται με το αίτημά της, σύμφωνα με το οποίο ζητείται κονδύλι 150.000 ευρώ για έργα στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής κατέθεσε ήδη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην οποία επικαλείται τις επαφές του Προέδρου της ΕΠΣΑ με κυβερνητικά στελέχη για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Ειδικότερα, ο Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αγγελος ∆ανιήλ, πρότεινε στον υφυπουργό Αθλητισµού Γιώργο Βασιλειάδη, µέσω της επιτροπής Αθλητισµού του ΣΥΡΙΖΑ, να δοθούν χρήµατα ώστε να ανακατασκευαστεί το γήπεδο «Α. Κάνιστρας». «Πρέπει µέχρι τέλος του χρόνου να έχω ένα γήπεδο. ∆εν ξέρω τι θα κάνετε. Αν µου δώσετε χρήµατα να φτιάξω το ‘‘Κάνιστρας’’, θα το κάνω µέσα σε πολύ µικρό χρονικό διάστηµα», φέρεται να είπε ο Αγγελος ∆ανιήλ προς τα µέλη της επιτροπής Αθλητισµού του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόµενος σε ένα πόσο περίπου των 150.000 ευρώ, ίσως και λιγότερο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής απεύθυνε τα κατωτέρω ερωτήματα:

  1. Υπάρχει τρόπος να ξεπερασθούν τα εμπόδια με τον εργολάβο, ώστε η ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών να έχει ολοκληρωθεί προ της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019;
  2. Αν δεν υπάρχει τρόπος, θα κάνετε δεκτό το αίτημα της ΕΠΣΑ Αχαΐας για ανακατασκευή του γηπέδου «Κάνιστρας» με το ποσό των 150.000 ευρώ;

 

 

About Online Press

Δες επίσης

Ο Νίκος Νικολόπουλος στη Μόσχα σε συνέδριο για το… τεχνολογικό μέλλον της Ορθοδοξίας.

Στο 4ο διεθνές συνέδριο «θρησκεία και κόσμος: η θρησκεία και η ψηφιακή κοινωνία» συμμετέχει από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *