Πέμπτη , Δεκέμβριος 13 2018
Τελευταία νέα
Αρχική / Κοινωνία / Νίκος Νικολόπουλος: Ας δώσει απαντήσεις το Υπουργείο της … «ασυδοσίας»

Νίκος Νικολόπουλος: Ας δώσει απαντήσεις το Υπουργείο της … «ασυδοσίας»

«Δεν μπορεί… ο Χρ. Σπίρτζης κάνει πλάκα!»

«Δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου μας», απαντά ο Υπουργός Υποδομών, σε ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου, χρησιμοποιώντας μάλιστα και πληθυντικό… μεγαλοπρέπειας, για να προσδώσει… όγκο στην κενού περιεχομένου και ευθέως αμφισβητούμενου κύρους απάντησή του για τις επεκτάσεις των συμβάσεων στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και την Αττική Οδό.

«Τι δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του; Οι επεκτάσεις αυτών των συμβάσεων… Δεν μπορεί… Ο Σπίρτζης κάνει πλάκα» σχολίασε ξαφνιασμένος ο Νίκος Νικολόπουλος, λαμβάνοντας την απάντηση.

Και για του λόγου το αληθές, ιδού τι έγραφε η ερώτηση 6948/19-06-2018 του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος;

«Στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών έχει μπει και η επέκταση της σύμβασης της Αττικής Οδού.

Η Αττική Οδός αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει σειρά μελετών για τις επεκτάσεις του προαστιακού και του οδικού άξονα, με αντάλλαγμα τη διετή παράταση της υφιστάμενης σύμβασης που λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η Αττική Οδός, στην οποία συμμετέχουν οι όμιλοι ΕΛΛΑΚΤΩΡ, J&P ΑΒΑΞ +3,91% ΑΒΑΞ και Τράπεζα Πειραιώς (κατέχει σήμερα 10% το οποίο όμως πωλείται) έχει αναλάβει με βάση πλαίσιο συναντίληψης που υπέγραψε στις 12 Ιανουαρίου με τον κ. Σπίρτζη, να εκπονήσει το σύνολο των μελετών και ερευνών για σειρά νέων έργων».

Κι όμως ο Υπουργός Χρ. Σπίρτζης με την υπ. αρπ. Β-1524/26-06-2018 απάντησή του αυτολεξεί γράφει και υπογράφει: «Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής Ερώτησης, παρακαλούμε να πληροφορήσετε τον κύριο Βουλευτή ότι το θιγόμενο θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου μας».

«Τι να πω… ‘Όποιος ξέρει ανάγνωση διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματά του. Ίσως αυτά τα θέματα εμπίπτουν τελικά στο υπουργείο… Ασυδοσίας!» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

About giorgos Panagopoulos

Δες επίσης

Σαλβίνι: Θα συλλαμβάνεται όποιος πανηγυρίζει στο Ίντερνετ για την επίθεση στο Στρασβούργο

Συλλήψεις όσων εκφράζουν τη χαρά τους στο Διαδίκτυο για την επίθεση στο Στρασβούργο, δρομολογεί ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *