Τετάρτη , Δεκέμβριος 19 2018
Τελευταία νέα
Αρχική / Οικονομία / Τι είναι η Ευφυής Γεωργία που έρχεται στην Ελλάδα (Βίντεο)

Τι είναι η Ευφυής Γεωργία που έρχεται στην Ελλάδα (Βίντεο)

Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί πολύ σε όλους τους τομείς.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η εξέλιξη τώρα έρχεται καις την χώρα μας. Ο Γεωργικός τομές λοιπόν, σύντομα θα εισέλθει στην Νέα Εποχή.

Μεταξύ άλλων, η ευφυής Γεωργία προβλέπει την μείωση της κατανάλωσης ρεύματος και νερού  ώστε να προστατευτεί το περιβάλλον. Πολύ σημαντικό είναι και το ότι προωθείτε η μείωση της χρήσης λιπασμάτων αλλά και φυτοφαρμάκων.

Με μια πρώτη ματιά όλα τα παραπάνω ακούγονται ωραία αλλά όπως πάντα, υπάρχει μια παγίδα η οποία είναι κρυμμένη πίσω από τις όμορφες λέξεις.

Η μεγάλη «πράσινη» παγίδα

Πίσω από την μείωση της κατανάλωσης του ρεύματος και του νερού κρύβεται το εξής:

Σιγά-σιγά το νερό αλλά και το ρεύμα θα περάσουν στα χέρια μιας πολυεθνικής η οποία θα ελέγχεται εξολοκλήρου από την Παγκόσμια κυβέρνηση. Οι Έλληνες λοιπόν θα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της Παγκόσμια κυβέρνησης, η οποία όποτε θα θέλει να σκεί πίεση θα κλείνει την «στρόφιγγα». Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη χούντα η οποία θα ελέγχει όλα τα αγαθά, άρα και την ίδια μας την ζωή.

Βέβαια στο βίντεο που παρακολουθήσατε έγινε λόγος για μείωση της κατανάλωσης μέσω της τεχνολογίας. Ναι αλλά την τεχνολογία ποιος θα την «βγάλει» στο προσκήνιο; Δηλαδή ακόμα και στην περίπτωση που το νερό και το ρεύμα μείνουν σε Ελληνικά χέρια, η τεχνολογία θα ανήκει σε Ελληνικά χέρια;

Συνεχίζουμε:

Έγινε λόγος για την ανάγκη κατάργησης της χρήσης λιπασμάτων αλλά και φυτοφαρμάκων. Αυτό ακούγεται πολύ καλό αλλά δυστυχώς σχεδόν τίποτα δεν είναι όσο καλό ακούγεται. Έχουν σκοπό να μας δώσουν τεχνητά άλευρα και τεχνητούς σπόρους. Ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες οι σπόροι που έχουμε είναι μεταλλαγμένοι.

Ο διπλός σκοπός όλων των παραπάνω

1ος στόχος: Έλεγχος όλων των δημόσιων αγαθών με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο επάνω στον άνθρωπο.

2ος στόχος: Αλλαγή του γενετικού μας κώδικα με απώτερο στόχο την κατάργηση της βούλησης μας, αφού θα γίνουμε πειθήνια όργανα του Παγκόσμιου συστήματος.

ΠΗΓΗ

About Online Press

Δες επίσης

Το παιχνίδι τελειώνει

Ο νεοφιλελευθερισμός θα καταρρεύσει αφενός μεν από τις τεράστιες εισοδηματικές διαφορές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *