Τρίτη , Οκτώβριος 23 2018
Αρχική / Διάφορα / Τα φρούτα πριν και μετά από την επέμβαση του ανθρώπου (Βίντεο)

Τα φρούτα πριν και μετά από την επέμβαση του ανθρώπου (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Έχουμε διαβάσει πολλά σχετικά με τις μεταλλαγμένες τροφές και γενικότερα για τους μεταλλαγμένους σπόρους που υπάρχουν. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτά είναι συνομωσίες. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ήτανε κάποτε τα φρούτα και πως έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι η επέμβαση της φύσης που τα έκανε έτσι αλλά η επέμβαση του ανθρώπου.
Πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά αυτή την άσχημη για τον άνθρωπο αλλά και για την ίδια την φύση, εξέλιξη. Για ποιο λόγο όμως μας δίνουν να τρώμε τέτοιες τροφές; Προφανώς θέλουν να αλλάξουν τον γενετικό μας κώδικα ώστε να γίνουμε πιο «ελαττωματικοί» ή πιο ελέγξιμοι διότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε γενικά απείθαρχοι.
Όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτούμε πολύ σοβαρά και να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή γιατί όλα αυτά τα περίεργα, δεν είναι περίεργα αλλά η απλή καθημερινότητα που ζούμε.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

About Online Press

Δες επίσης

ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για διακοπή των μειώσεων στις συντάξεις που επιβλήθηκαν το 2012

Οnline εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως που αφορά στη διακοπή μειώσεων που έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 4051/2012 και του άρθρου πρώτου παρ. ΙΑ υποπαρ. ΙΑ.5 και υποπαρ. ΙΑ.6 του ν. 4093/2012 στην κύρια και την επικουρική σύνταξη θέτει από σήμερα σε λειτουργία η διοίκηση του ΕΦΚΑ. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, η εν λόγω αίτηση θα απευθύνεται προς τις περιφερειακές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ ή τους τομείς επικουρικής ασφάλισης του ΕΤΕΑΕΠ, από όπου λαμβάνει ο συνταξιούχος την κύρια/επικουρική σύνταξη, και αποσκοπεί πρωτίστως στ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *