Τρίτη , Οκτώβριος 23 2018
Αρχική / Διάφορα / Βαλεντίνη Ροδακοπούλου: Μια make-up artist σκέτη… κόλαση!

Βαλεντίνη Ροδακοπούλου: Μια make-up artist σκέτη… κόλαση!

Η Βαλεντίνη είναι μόλις 19 ετών,μεγάλωσε στο Κιλκίς και πλέον μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με την αισθητική και το μακιγιάζ. Χόμπι της τους τελευταίους  έξι μήνες έχει γίνει και η γυμναστική.

2

Επίσης, στον ελεύθερο χρόνο της μαθαίνει την τέχνη της ονυχοπλαστικης και ό,τι έχει σχέση με την ομορφιά και τη γυναίκα. Στόχος της είναι να γίνει μια επιτυχημένηmake-upartist και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Το καλύτερο φλερτ που της έχουν κάνει είναι να την κεράσουν ποτό από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μέσω Facebook. Είναι εγωίστρια, πεισματάρα και δοτική στα άτομα που αγαπάει.

1

Ζώδιο: Αιγόκερως.

Καλή και κακή συνήθεια

Καλή:Είναιειλικρινής και φιλότιμη.

Κακή:Δεν είναισυνεπής μερικές φορές στα ραντεβού της.

3

ΣΤΕΚΙ:«Jadore»,«Τrapbasement» και «Βutler»που
βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Το ιδανικό αρσενικό: Να είναι ειλικρινής,φιλότιμος και ευγενικός με τα κοντινά της άτομα.

Τρεις ευχές:Yγεια και τύχη στα άτομα που αγαπά και κυρίως στην οικογένειά της. Να γίνει προσωπικήmakeupartist της Κιμ Καρντάσιαν και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

Αγαπημένος προορισμός: Κωνσταντινούπολη.

Ταξίδι: Θα ήθελε να ταξιδέψει στην Αμερική.

4

6

Πηγή

About Online Press

Δες επίσης

ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για διακοπή των μειώσεων στις συντάξεις που επιβλήθηκαν το 2012

Οnline εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως που αφορά στη διακοπή μειώσεων που έχουν εφαρμοστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 4051/2012 και του άρθρου πρώτου παρ. ΙΑ υποπαρ. ΙΑ.5 και υποπαρ. ΙΑ.6 του ν. 4093/2012 στην κύρια και την επικουρική σύνταξη θέτει από σήμερα σε λειτουργία η διοίκηση του ΕΦΚΑ. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, η εν λόγω αίτηση θα απευθύνεται προς τις περιφερειακές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ ή τους τομείς επικουρικής ασφάλισης του ΕΤΕΑΕΠ, από όπου λαμβάνει ο συνταξιούχος την κύρια/επικουρική σύνταξη, και αποσκοπεί πρωτίστως στ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *